با سلام و درود خدمت کلیه شرکت کنندگان و دست اندرکاران همایش ملی آموزش فیزیک دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی خراسان رضوی افتخار این را دارد که میزبان سومین همایش ملی اموزش فیزیک به صورت مجازی در تاریخ هجدهم اسفند ماه 99 است.

این همایش با اصول و محوریت های ذکر شده در زمینه موضوعی - تربیتی تخصصی PCK در آموزش فیزیک می باشد که زمینه ساز فرآیند ارتقای آموزش فیزیک در حیطه درک مفهومی و کاوشگری برای اساتید ، معلمان و دانشجویان کشور عزیزمان در حوزه ی آموزش فیزیک می باشد.

مقالات علمی که از درجه علمی مناسبی برخوردار باشند جهت ثبت از سامانه ISC و چاپ در مجله علمی - تخصصی آموزش علوم دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی درنظر گرفته خواهند شد.

امید است با اتکال به ایزد منان گامی در جهت پیشرفت آموزش فیزیک کشور برای شما عزیزان برداریم.